Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiligryta á la hösten

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Laga en chiligryta som verkligen sätt fart på förbränningen, Betyg sätt gärna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela morötterna i små tärningar. Hacka vitlöken och chilin fint. Skiva purjulöken och champinjonerna.
  2. Börja med att fräsa köttet i lite margarin och lite olja. Krydda med peppar. Lägg över köttet på en talrik och börja fräs grönsakerna. Morötterna tar längst tid så fräs dom ett tag först. Lägg sedan i kastanjerna. Sedan i vitlöken därefter purjolöken. Sist champinjonerna.
  3. Nu kan man lägga tillbaka köttet och hälla på lite kalvfond. Rör runt så det blandas med köttet och grönsakerna. Slå på sojan därefter vatten tills du är nöjd med mängden sås. Serveringsförslag: Ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.