En smakupplevelse för er som älskar stark mat. Underbart god.
Ingredienser
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Instruktioner
- Putsa och tärna köttet i stora bitar. Bryn köttet i omgångar i olja i en gjutjärnsgryta. Ta upp köttet.
- Strimla baconet. Hacka lök, morötter, selleri, vitlök, chili och ingefära fint och fräs i grytan, så att det får lite färg.
- Lägg tillbaka köttet och slå på tomatkross, öl och buljong. Tillsätt honung, vinäger och kryddor och låt köttet sjuda långsamt 1 timme.
- Kärna ur och dela paprikorna i stora bitar. Lägg ner i grytan och koka ytterligare 1–2 timmar eller tills köttet känns riktigt mört.
Publicerat den
24 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar