Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilihallon

 
Skriv ut

Chilihallon gott till våfflor Hallonlikören kan bytas mot konjak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser förutom socker och vatten i en skål.
  2. Häll sockret i en kastrull tillsätt vatten och värm på svag värme tills sockret värmts upp. Koka därefter i fem minuter tills lagen har tjocknat och reducerats.
  3. Häll den varma lagen över hallonen, rör runt en gång.
  4. Låt stå minst två timmar för att få ut mesta möjliga smak.
  5. Avlägsna chilifrukterna innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.