Hittar du inte färsk tonfisk i din butik kan den ersättas med makrill- eller gösfilé.
Instruktioner
- Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Gnid in tonfisken med pepparfrukt, salt och svartpeppar.
- Borsta potatisen och koka den i lättsaltat vatten. Låt kallna och klyfta potatsen.
- Skala och skiva löken tunt.Blanda rödlök, haricots verts och potatis i en skål. Smaka av med salt.
- Mangovinägrett: Skala och finhacka scharlottenlöken. Skala och skär mangon i fina tärningar. Blanda lök, mango, mangochutney, vitvinsvinäger och mattolja i en skål. Smaka av med salt.
- Hetta upp en stekpanna med matoljan. Halstra tonfisken ca 30 sekunder på varje sida. För att den ska bli mör bör tonfisk serveras rå i mitten.
- Halvera tonfisken innan servering och lägg på tallrikar. Fördela salladen vid sida om. Ringla på vinägretten.
Publicerat den
4 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar