Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikassler med ananas

(9 kommentarer)  
Chilikassler med ananas Chilikassler med ananas
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och enkel kasslerrätt som inte tar så lång tid att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i skivor. Varva kassler och ananasringarna i en ugnsform. Blanda crème fraiche, sweet chilisauce och ananasspad och häll över kasslern. Strö över riven ost och gratinera i ugnen 20-30 minuter i 200 grader. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • familjenlundin 8 september 2009

    Chilikassler med ananas

  • brittan1 11 september 2009

    Den verkar jättesmarrig, måste laga den i helgen.Tack för receptet.

  • sikaal 6 december 2009

    Lätt att göra, gott att äta! :-D Stora portioner, jag gjorde på knappt 5 hg till 2 portioner, men det hade räckt till minst en till! Tack för receptet Lena

  • Mauritza 27 mars 2010

    Mycket gott!

  • helle72 28 september 2010

    Gott men väldigt starkt!

  • familjenlundin 7 oktober 2010

    Helle, det är nog en smaksak, själv tycker jag att det är lagom starkt =) Mvh

  • alindalinda 19 februari 2011

    starkt och kryddigt! nom-nom-nom!

  • Algot 4 april 2011

    Verkligen gott och precis lagom starkt för vår smak! Kommer snart att göra rätten igen!

  • Matsugen87 21 september 2011

    Skall prövas hemma idag. Hoppas barnen tycker det smakar. Inne på ev en burk smaksat och en nuetral så alla blir mätta och nöjda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.