Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliknäcke

 
Skriv ut

Glutenfritt och mycket gott knäcke med lite sting. Behöver inte jäsa och är otroligt lättbakat. Kan smaksättas och varieras på många sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Blanda alla ingredienser utom flingsalt. Rör samman till en gröt och klicka ut smeten på en bakplåt klädd med bakplåtspapper.
  3. Lägg ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå knäcke-smeten och kavla ovanpå papperet så att smeten trycks ut till en tunn platta. Ta bort det övre bakplåtspapperet och toppa med lite flingsalt.
  4. Grädda i mitten av ugnen ca 40 minuter eller tills brödet fått fin färg. Låt kallna och bryt sedan i bitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.