Med lite rostat bröd blir detta en enkel och god förrätt.
Instruktioner
- Skär ett kryss i botten på tomaten. Lägg i en värmetålig skål och häll kokhett vatten över så att det täcker och låt stå i 30 sekunder. Flytta över till kallt vatten, häll av vattnet och dra av skalet med början vid krysset. Dela tomaten på hälften och gröp ur kärnorna med en tesked och finhacka resten.
- Krama ur ev vätska ur krabbköttet. Rör färskosten slät i en skål. Rör ner krabbkött, chilisås, tomatpuré, citronskal, saft och riven lök. Krydda väl med salt och peppar. Blanda alltsammans och lägg i en serveringsskål. Strö över skivad salladslök och hackad tomat. Täck över skålen och låt stå i kylskåp en stund innan servering. Servera med rostat bröd.
Publicerat den
2 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar