Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikryddade mango- och avocadoskivor toppade med kräftstjärtar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur avocado och mango. Skär i klyftor eller tunna stänger.
  2. Häll bort spadet från kräftsjärtarna och fördela sedan dessa över mango och avocado.
  3. Rör ihop dressingen bestående av sweet chili sås, saften från en citron, 1 msk olivolja och koriander. Tycker du inte om koriander kan du ta bladpersilja istället.
  4. Skeda dressingen över förrätten. Garnera med koriander.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AnnTi 22 mars 2013

    Detta är vad man behöver en fredag kväll som förrätt. Snabbt enkelt och jätte gott. Har gjort detta flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.