Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilimajonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Mycket god och väldigt enkel att laga!

Ingredienser

Instruktioner

Se helst till att alla ingidienser håller samma temperatur. Eftersom vi använder ett helt ägg och inte bara gula är det dock inte lika viktigt. Vitan binder väldigt bra så det är svårt att misslyckas. Ha i alla ingredienser i en burk med lite högre kant så det inte skvätter över. Använd mixerstav och börja från botten och mixa dig uppåt. Smaka av precis innan du uppnått konsistensen som passar dig så har du möjlighet att justera om du känner att det är för lite av nån ingrediens. Mixa ihop. Kan serveras direkt men blir betydligt godare om den får stå och dra i kylen åtminstone ett par timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.