Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilimarinerad Entrecote med Sataysmör LCHF

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Entrecote kan varieras i det oändliga... Den här varianten är marinerad i en chili-bönpasta och serveras med ett kryddsmör på satay-vis. Lite Asiatiskt känsla - gott! Den här rätten innehåller (ca) Protein 10%, Fett 89%, Kolhydrater 1%

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda Chilibönpasta, soja och olja i en plastpåse. Skär köttet i lagom tjocka skivor och lägg i plastpåsen – massera in smakerna i köttet och lägg det sedan att vila medan du gör smöret. Passa också på att tända grillen så den hinner bli riktigt het.
  2. Pressa vitlöken. Kör nötterna i matberedare – tillsätt smöret, som gärna får vara rumstempererat, vitlök och koriander. Och ställ INTE det färdiga Sataysmöret kallt – det skall serveras rumstempererat eller något svalare. (15-16 grader – inte kylskåpskallt).
  3. Grilla entrecoten kort (om du vill ha köttet rött) på den heta grillen och servera med det goda smöret!
  4. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.