Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemarinerade chiliräkor

 
Skriv ut

Skaldjur är lättlagad plockmat som piggar upp. Lime och chili ger extra krut -servera med ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll över räkorna i ett durkslag och låt dem rinna av.
  2. Vispa ihop marinaden i en bunke, och smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd ner räkorna så att de täcks helt av marinaden. Låt gärna räkorna stå och dra i marinaden 30 minuter.
  4. Servera med ett gott bröd och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.