Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliräkor med goda små gryn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräsch och lättlagad rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna.
  2. Koka upp vatten med buljongtärningen. Häll i couscousen och dra kastrullen från värmen och täck med lock och låt stå i 5 min.
  3. Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur chilifrukterna och finhacka dem. Hetta upp olja och fräs lök, vitlök och chili tills löken är mjuk men utan att den fått färg.
  4. Dela tomaterna, rör ner dem i löken och låt dem bli varma och falla sönder lite. Tillsätt räkor, dill och gräslök. Blanda röran med couscousen.
  5. Blanda harissan med lite olja och droppa över couscoussalladen vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.