Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med chilisås

(3 kommentarer)  
Kasslergratäng med chilisås Kasslergratäng med chilisås Kasslergratäng med chilisås
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt är jag praktiskt taget uppväxt på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek den skivade kasslern så den får lite färg. Lägg den i en ugnsfast form och häll över den krossade ananasen jämnt fördelad över kasslerskivorna.
  2. Vispa grädden lite lätt och tillsätt chilisås. Häll sedan detta över kasslern. Strö över riven ost. Sätt in i ugnen på 200°C i ca 15 minuter eller tills grädden fått lite färg.
  3. Servera med ris!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • UllaC 23 augusti 2010

    Den här kasslergratängen är jättegod. Passade riktigt bra med krossad ananas.

  • Chulls 30 augusti 2010

    Så himla enkelt och så himla gott! Såsen kan man ju nästan dricka ur glas så god den blir!!

  • Cassiopeya 12 mars 2011

    Gott och enkelt =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.