Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gammal klassiker i mitt föräldrahem. Bra till överbliven julskinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva skinkan i skivor som är ca 5 mm tjocka. Lägg dem i botten på en ugnsfast form. Vispa grädden. Blanda i chilisås, och kryddor. Den ska ha en mjuk, rund smak, inte stark och pepprig. Slå grädden över skinkan.
  2. Sätt in i ugnen ca 20 min på 175 grader. Gratängen är färdig när den har ett gyllenbrunt täcke. Servera med kokt, pressad potatis och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • klockargarden 29 december 2008

    Hej! Vi har lagat chiliskinka idag, den blev jättegod efter ditt recept. Jag tackar för receptet som jag lånat av dig! Önskar dig ett Gott Nytt Matår! Mvh Birgitta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.