Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilistekt lammentrecote med palsternacka, sirap,dill och majs.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna lite syrlig matlagningsyoghurt smaksatt med vitlök och citron till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Bryn köttet i smör, Siva pepparfrukten tunt. Strö persilja, pepparfrukt, salt och peppar över köttet.
  3. Dela palsternackan på längden. Lägg på en plåt och blanda med olivolja och salt. Stek kött och palsternackor mitt i ugnen ca 20 min tills innertemperaturen på köttet är 58 grader. Ta ut köttet. Låt det vila ca 10 min före servering.
  4. Höj temperaturen till 225 grader. Rosta palsternackorna ytterligare 15-20 min i ugnen tills de är mjuka. Blanda med sirap, majs, dill och salladslök strx före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.