Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliwok med kyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En stark wok med kyckling, chili, svamp och paprika. Perfekt för den som gillar rätter med sting, passar bra med bröd till att doppa i såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i cm stora bitar och lägg i en varm panna med oja och börja steka. Hacka chilin i små bitar och lägg i pannan. Skär paprikan i cm stora bitar och lägg också i pannan. Pressa i vitlöksklyftorna och stek tills kycklingen är klar.
  2. Skär svamparna i lagom bitar och lägg i pannan, blanda också i sweet chili såsen.
  3. Blanda vatten, soja och majsstärkelsen och blanda tills stärkelsen lösts upp och häll i panna och låt koka tills såsen tjocknat. Servera med ris och bröd.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.