Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilligräddstuvad pyttipanna

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En vanlig pytt kan bli så mycket godare av att man stuvar den. Det här receptet tar inte längre tid än en vanlig pytt att göra då stuvningen går på max 30 sek att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek pytten. Medans den blir stekt tar du fram ett glas.
  2. I glaset vispar du ned 1 ägg, 1dl tunn matlagningsgrädde, 5 droppar Tabasco. Mal ner Santa Maria chili explosion i glaset tills det blir alldeles rödprickigt.
  3. Slå ner stuvningen i pytten när det bara är ca: 3 minuter kvar.
  4. Se till att pytten inte bränns.
  5. OBS! Du kan göra dubbel omgång av stuvningen om du vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.