Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipsgratäng med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Denna är supergod samma kväll till middag men inte att värma upp. Tänk på det. Det går även göra på quornfilé.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en ugnsform och lägg i chipsen. Gör såsen enligt anvisningen på förpackningen. Bena ur kycklingen och dela i tuggstora bitar. Slå mjölken på chipsen. Lägg dit kycklingen. Klicka på salsan. Slå över såsen. Lägg på tomaterna och strö över osten. In i mitten av ugnen 225 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.