Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocholate fugde coffe cake

(5 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Måste prova. Måste prova. Måste Prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet och låt det svalna Blanda ägg och socker poröst. Häll sedan i bakpulver, vaniljsocker, mjöl, kakao, kaffe, mjölk och matfettet och blanda till en jämn och fin smet. Häll smeten i en form som du antingen smörjt med matfett och bröat med ströbröd eller klätt med bakplåtspapper.
  2. Grädda nederst i ugnen på 200 grader i 15 min.
  3. Fudge: Smält smöret i en liten kastrull och tillsätt grädden, och låt det koka upp. Tag av från värmen. Blanda i hackade blockchokladen. Bred ovanpå kakan och häll över kokosen och mandeln och låt de svalna i kylskåpet.
  4. Gott med kaffe och lite vispad grädde till. MmmMmm

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • maadalen 23 september 2009

    Mmm den låter och ser väldigt god ut! Det står att man ska smälta matfettet men det står inte hur mycket det ska vara...

  • milla27 25 september 2009

    hur stor form borde man ha? är en långpanna för stor? skall testa detta ikväll, ser jättegott ut! :)

  • leolina 30 september 2009

    gjorde detta i en liten långpanna,men den blev jättetunn,behövs nog en mindre form! tvärr smakade den inte så himla mkt heller,så från mig blir det bara en 2:a!

  • Gud666 23 november 2009

    det står 150 gram smör vet inte om det räknas som matfett...

  • winsa 30 april 2010

    Jättegott, succé på jobbet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.