Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choco chip musli bars

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott, gott i gott gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort fästet på fikonen och hacka dem grovt. Kör dem i mixern tillsammans med kaffet och kakaon. Tillsätt hälften av russinen och musslin och mixa ett par sekunder.
  2. Häll över massan i en bunke och rör ner resten av russinen, musslin och cornflakesen. Hacka chokladen och blanda hälften av den i massan.
  3. Kavla ut massan mellan två smörpapper till en ca 1 cm tjock kaka.
  4. Smält resren av chokladen över vattenbad, och pensla detta över kakan. låt stelna i kylen och skär sedan i bitat/stänger när chokladen stelnat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PeggyM 30 april 2010

    Tack Tingeling13 Ett supergott recept, det ska jag göra fler gånger. Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.