Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip cookies

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ohyggligt goda kakor, och dom tar bara ca. 20 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Arbeta margarin, farin eller socker och vaniljsocker med elvisp i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl.
  3. Blanda mjöl, bakpulver och salt och tillsätt det.
  4. Grovhacka blockchokladen och hasselnötterna. Rör ner dem i smeten.
  5. Klicka 1-2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med bakduk/bakpapper. Grädda ca 10 minuter. Låt svalna på ugnsgaller

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • eccuulaisaa 21 april 2012

    Testade nyss detta recept, och kakorna blev så goda så! :) Tack för ett bra recept!

  • Theaisaksson 5 april 2013

    Jag tyckte dessa kakorna var sådär. De var väldigt enkla att göra, men de smakade inte som jag trodde de skulle göra. Jag förväntade mig knapriga och frasiga kakor, men så blev de inte. De smakade bra, men det är inget magiskt recept jag genast vill göra igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.