Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip cookies med mörk choklad, hassel- och pistagenötter

 
  • Serverar: 160 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart goda kakor som passar stora samt små eftersom dom inte är så särskilt söta.

Ingredienser

Instruktioner

Grovhacka chokladen och nötterna Blanda smör, socker, ägg, mjöl, bikarbonat och vaniljsocker i köksmaskin. Arbeta in nötterna och chokladen. Dela degen i fyra bitar. Forma dem till längder, ca 3 cm i diametern. Rulla dem i plastfolie och lägg dem i frysen. Sätt ugnen på 175 grader. Ta ut en rulle när det är hård och skär den i tunna skivor med en vass kniv. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 12-14 minuter. Låt kakorna svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.