Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marianne Cupcakes

(1 kommentar)  
Marianne Cupcakes Marianne Cupcakes
Skriv ut

Använd en muffinsform och sätt muffinsformar i. Detta för att cup caksen ska bli höga och fina och inte flyta ut. Det är hemligheten med att lyckas med cup caks

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Rör ihop resten.
  2. Innan du sätter in dem i ugnen bryt ner en Marianne godis i varje form.
  3. Grädda i 175°C i ca 20 min tills de ser lätt gyllenbruna ut i färgen. Låt svalna under bakduk eller frys in snabbt före glasering.
  4. Rör ihop frostingen.
  5. Bred på forstingen, gör de lätt toppiga. Frostingen ska vara som mjukt smör i konsistensen. Absolut inte rinnigt!! Sätt i mer florsocker om det behövs. Här måste du själv känna av så att det blir lagomt.
  6. Dela en Marianne godis och sätta på. Stö över den hackade chokladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TheOlgizz 18 februari 2012

    Underbart goda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.