Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakemuffins med frosting

 
  • Serverar: 16-20 portioner
Skriv ut

Supergoda muffins som är uppskattade av alla! Tips till detta recept är att byta ut bären till tex, jordgubbar, mandarin etc. Dekorera med lite riven kokos. Eller ha en smaksatt kesella som frosting. Kanske blanda i lite smält choklad i smeten? Möjligheterna är många :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull och lyft sen av kastrullen från plattan. Rör först ner socker, kakao och vaniljsocker sedan ner med ett ägg i taget och till sist mjölet. Blanda allt väl och klicka sedan ut smeten i pappersformar. Grädda i mitten av ugnen ca. 12-14 min.
  2. Då du gör frostingen smälter du först smöret och låter det svalna. Sedan rör du ner kesellan så de blir en jämn smet. Bred/spritsa frostingen över de avsvalnade muffinsen och garnera med bär. Låt stå i kylen en stund så frostingen stelnar och sen är det bara att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.