Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinchoklad cupcake med apelsinfrosting

(1 kommentar)  
Apelsinchoklad cupcake med apelsinfrosting Apelsinchoklad cupcake med apelsinfrosting
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kan inte leva utan dem!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och honung poröst i en stor skål, rör sedan i mjölk och créme fraiche.
  2. Blanda alla torra ingredienser och rör ned dem i smeten. Sist apelsinen.
  3. Fördela smeten i 12 stora amerikanska muffinsformar, eller i muffinsplåt, och grädda i 225 grader 15-20 minuter.
  4. Frostingen: Smält smöroch créam chees i en kastrull. Hälli från apelsinen. Tillsätt florsockret till det blir lagom konsistens. Svårt att säga hur mycket då det beror lite på apelsinen.
  5. Garnering. Smält blockchokladen i vattenbad eller mikron. Spritsa ut chokladfigurer eller bokstäver. Låt stelna. Dekorera!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 27 januari 2009

    Mycket goda. Jag uteslöt smöret ur frostingen men det blev gott ändå. Det är vi fyra som kan intyga!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.