Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka med choklad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Morotskakor finns i många olika variationer. Här är min...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Tillsätt oljan och morötterna. Blanda alla torra ingredienser och chokladen och rör ner.
  2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 26 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 45 minuter. Låt svalna.
  3. Rör ihop glasyren och bred den över den kalla kakan. Dekorera med riven, mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.