Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa Cupcake doppade i vit choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag är inte alls glad för kakor i vanliga fall men dessa var underbart goda så nu vill jag dela receptet med alla andra :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i gräddfilen blanda det med äggsmeten.
  3. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten häll sedan i den smälta chokladen i smeten och rör om
  4. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
  5. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter Låt svalna. smält den vita chokladen på samma sett som den andra chokladen. doppa muffinsen i chokladen ställ i kylen ca 5min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lilltimbe 28 april 2011

    Det står inget vart den mörka chokladen ska ta vägen :) annars låter de riktigt smarrigt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.