- Serverar: 10-15 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Jag är inte alls glad för kakor i vanliga fall men dessa var underbart goda så nu vill jag dela receptet med alla andra :)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt
och riktigt pösigt.
Smält smöret, häll i gräddfilen blanda det med äggsmeten.
- Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt
och vänd försiktigt ner det i smeten.
Hacka den mörka chokladen grovt och smält
den i ett vattenbad (i en skål över kokande
vatten häll sedan i den smälta chokladen i smeten och rör om
- Placera ut pappersformar i en muffinsplåt
och fyll formarna till 2/3 med smet.
- Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter
Låt svalna.
smält den vita chokladen på samma sett som den
andra chokladen. doppa muffinsen i chokladen
ställ i kylen ca 5min
Publicerat den
28 april 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det står inget vart den mörka chokladen ska ta vägen :) annars låter de riktigt smarrigt :)