Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ckokladsockerkaka gjord i micron

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett sockerkaka med chokladsmak som bakas i micron. Kan dekoreras med valfri glasyr, strössel, kokos, hackade nötter eller smält choklad om man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra och bröa en microsäker form ca 20 cm i diameter.
  2. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda kakao och vatten. Häll det i äggsmeten under vispning.
  3. Blanda mjöl, bakpulver och vanilj. Rör ner i smeten. Häll smeten i formen.
  4. Tillaga i micron ca 6 minuter 750W. Stick i kakan och känn att den är torr. Stjälp upp när den svalnat och garnera med valfri glasyr.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bost4 13 november 2011

    Så enkelt o gott blev det av en som aldrig bakat tidigare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.