Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad choklad och banantårta

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mina pojkar älskar den här tårtan och den är snabb och laga också.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 250 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt båda mjölsorterna, tillsätt sedan kakao och bakpulver. Rör om försiktigt så att allt blandas. Bred smeten jämnt på papper. Grädda mitt i ugnen 5min. Strö socker över varm kaka.Stjälp upp på ett bakplåtspapper och dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt kaka kallna. Dela kakakn i två delar. Vispa grädden. Bred den på botten, spara en del av grädden till garnering. Lägg skivade bananer på grädden. Lägg på "locket" och bred på resten av grädden och garbera med bananer. Sikta över kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.