Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kaka med choklad och mandel

(1 kommentar)  
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mjuk kaka med härliga chokladbitar av mörk choklad och hackad mandel.

Ingredienser

Instruktioner

Ta en torr stekpanna och rosta havregrynen. Rör i hop rumsvarmt smör eller margarin med socker. Tillsätt ägg ett i taget. Blanda i choklad och mandet. vänd ner siktat mjöl och bakpulver och lägg sist i havregrynen. Häll smeten i en smord, mjölad form och baka i ugnen på 175 C i 40- 45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gunnafellman 29 oktober 2012

    Tack för ett supergott recept. Kommer garanterat att göra den flera gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.