Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After Eight muffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Har man Afther Eight choklad hemma efter jul, nyår eller andra helger, kan man göre dessa saftiga och goda muffins.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Rör sedan försiktigt ned margarin och gräddfil/yoghurt.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en annan skål, sikta gärna. Blanda sedan smeten och de torra ingredienserna till en jämn smet.
  3. Skeda upp smet till 3/4 och stick en mintplatta i varje form, dock ej för djupt då chokladen annars fastnar i botten av formen. Grädda i 225°C ca 15-20 min.
  4. Tips: Passar utmärkt i ljus (sockerkaksmet) muffinssmet också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matnjutaren 3 januari 2009

    Var riktigt smarriga. Jag tog inte färdiga after eight. Jag smälte vanlig blockchoklad och droppa i lite pepparmintsolja. Bara för att kunna varva lättare utan att fastna i botten. ;) Lätt recept, men inte "så avancerat"..så det får en 4:a av mej. Tack för receptet! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.