Långpannekaka täckt med maräng med kokos och chokladbitar i. Mums!!!!!
Instruktioner
- Rör smör och socker (gärna med elvisp). Blanda i äggulorna, en i taget. Blanda mjölet med bakpulver och rör ner i smeten.
- OBS! OM INTE smeten känns bredbar så går det att röra ner lite mjölk. Känns smeten bredbar så uteslut mjölken i smeten
Bred därefter ut i en bakplåtsklädd långpanna.
- Maräng: Vispa äggvitorna med sockret. Hacka chokladen grovt. Blanda ner chokladen och kokosflingorna i äggvitesmeten.
Bred marängsmeten ovanpå kaksmeten .
Grädda i 175 grader i ca. 20 minuter.
Skär kakan i rutor medan den är varm.
Publicerat den
25 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vänligen plocka bort bilden från receptet. Du har inte rätt att använda den. /Anneli
Jättegod!
Jag hade gärna sett en bild till receptet.
Supergoda, dom kommer jag att baka fler gånger.