Dessa kakor kommer definitivt bakas i detta hemmet, mums!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°C.
- Vispa smöret med båda sorternas socker tills det är fluffigt. Tillsätt ägg och vispa in det ordentligt.
- Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och vaniljsocker i en skål och häll ner i smörblandningen. Blanda ordentligt.
- Rör ner havregryn och vit choklad och blanda noga.
- Rulla 24 ganska stora bollar av smeten, platta till och lägg på en plåt. Det får precis plats 12 kakor per plåt.
Strö på en gnutta flingsalt på varje kaka.
- Grädda i 12-14 minuter, tills de är gyllenbruna.
Publicerat den
1 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har en kompis som älskar salt bröd, salta kakor och salt godis. Ska baka dessa till jul och ge henne som julklapp.
Jag vill bara tacka för receptet! Kakorna blev sååå goda! Fast jag skippade saltet.