Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxigt risbräck

 
  • Serverar: 36 portioner
Skriv ut

Ett extra lyxigt risbräck med minimarshmallows, jordnötssmör, choklad, jordnötter och givetvis rispuffar. Så otroligt lätt att göra och så otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 24x24 cm.
  2. Blanda smör, marshmallows, jordnötssmör och salt i en stor kastrull. Värm på låt värme och rör hela tiden tills allt smält ihop. Tillsätt rispuffarna och blanda väl.
  3. Tryck ut hälften av smeten i långpannan och bred på hälften av chokladen. Täck ytan med resten av smeten och till sist den resterande chokladen. Strö över jordnötterna.
  4. Skär kakan i ca 4x4 cm stora bitar och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.