Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vita risbräck

(1 kommentar)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott att sitta och mumsa på i juldagarna. Lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen och smält den i mikron eller över ett vatten bad. Blanda ner rispuffar och russin i den smälta chokladen.
  2. Bred ut smeten på bakplåtspapper och låt den stelna.
  3. Skär sedan risbräcken i bitar.
  4. Välj själv hur du vill ha dem stora små treangelformade eller retangulärea.
  5. Ställ i kylen och ta fram när ni ska äta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • misimurf 8 december 2007

    Smarrigt godis som är enkelt och går snabbt att göra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.