X

Choklad tryffel recept

Laddar...
Din sökning gav 593 träffar

Vit chokladtryffel

Här ska jag inte alls sticka under stolen med att dessa tryfflar var kladdigt, tog tid och så där irriterat besvärliga att göra. Men låt er inte avskräckas, när jag smakade en av dessa tryfflar, försv..
Kladdiga brownies med kola, marsh..

Choklad är väl kvinnans bästa vän? Det är i alla fall min bästa vän. Tillsammans med ljuvlig kola, fluffiga marshmallows och lyxig chokladtryffel borde de göra världens alla kvinnor lyckliga. Ni bara ..Chokladmint tryffel

Underbar chokladmint tryffel Detta grundrecept på tryffel går att variera i massor av olika goda smaker. Istället för pepparmyntsolja kan man smaksätta med till exempel chili och kanel, rivet citrons..Julstubbe med tryffel och vit cho..

Vit chokladmousse och mörk tryffel gör årets jultårta oemotståndlig! Glutenfri botten och inga inslag av mandel eller nötter gör att många kan njuta. Baka i god tid före jul för den färdiga stubben gå..

Chokladkaka med mjölkchokladtryff..

Jättelätt chokladkaka som blir härligt seg. Läcker mjölkchokladtryffel och några fräscha jordgubbar och du blir kung på festen. Så himla lätt att göra men så lyxigt god.