Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffel med smak av lakrits

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mörk choklad + lakrits = kärlek!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen i mindre bitar och lägg den i en bunke. Koka upp grädden och slå den över chokladen och rör tills allt smält och blandat sig väl. När tryffelmassan svalnat något blandar du i godiset och slår upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar. Dekorera varje tryffelbit med en saltflinga vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imellis 15 januari 2010

    Tack för jättegott recept! Gav bort till min mamma som julklapp och de blev mycket uppskattade!

  • vadell 2 januari 2014

    Jag doppade mina i vit choklad, blev en kanonblandning av sött och salt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.