Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och banansockerkaka, glutenfri

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Banan och choklad är en riktigt läcker smakkombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt kakao, bikarbonat, filmjölk, smält smör och potatismjöl. Vispa ihop allt till en slät smet. Tillsätt mosad banan och blanda.
  3. Häll smeten i en smord och mjölad form, ca 1½ liter. Grädda kakan längst ner i ugnen i 45-50 minuter. Låt kakan svalna i formen.
  4. Pudra lite florsocker över kakan innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.