Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och citronmousse

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En len mousse med ljuv smak av vit choklad. Toppa med mandel och sommarens bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad eller i mikro så att den precis bara smälter. Vispa upp ägget och tillsätt choklad, citronskal och saft under kraftig omrörning.
  2. Rör ner kvarg och sist grädde. Häll upp moussen i små glas. Låt stå i kyl ca 1 tim. Toppa med mandel och hallon vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.