Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och mintmousse

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Julefterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka 1 dl grädde i en kastrull. Ta den från plattan och blanda i mörk choklad och After eight så det smälter. Låt svalna i rumstemperatur.
  2. Vispa resten av grädden. Vänd ner den i chokladen. Rör försiktigt så att det inte blandar sig helt. Skeda upp i 6 portionsglas och låt stelna i kylen minst 1 timme.
  3. Flaga den ljusa chokladen med osthyvel eller potatisskalare och lägg på moussen vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • halena 18 januari 2008

    Supergott! Enkel att göra.Det ser kanske lite ut i glasen, men det är precis lagom, för den är rätt mäktig. Alla gillade den både barn och vuxna.

  • kerstin56 29 februari 2008

    Den blev succé! En given favorit.

  • nordan71 11 maj 2012

    Det blev en vår efterrätt för mig :) Supergott. Kommer att göras fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.