Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och kokostårta

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Smöra och mjöla en rund eller rektangulär form med hög kant. Smält smör och fazer ögon knäckchoklad i vattenbad. Blanda med kakao. Rör i alla övriga ingredienser till tårtan. Baka av detta i ugnen i ca 20–30 minuter. Under tiden kokas alla ingredienser samma till ”kokostoppen”.
  2. Ta ut tårtan ur ugnen och bred ett jämt lager över kokostoppen. Grädda vidare tills kokosen fått fin färg. Servera med finskuren melon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.