Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och mandelpaj med vaniljglass

 
Skriv ut

Pudra kakao över pajen innan du serverar den tillsammans med Carte d’Or vanilj och valnötskärnor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad, margarin och grädde på svag värme i en tjockbottnad kastrull, låt den inte koka. Smeten ska bli slät.
  2. Tag kastrullen från värmen. Vispa försiktigt ner äggulorna i chokladsmeten.
  3. Häll upp smeten i en bunke och tillsätt mandeln under omrörning.
  4. Låt krämen svalna lite innan den vispade grädden vänds ner försiktigt. Rör om så att smeten blir slät.
  5. Fyll pajskalet med smeten och ställ kallt.
  6. Pudra kakao över pajen innan den serveras tillsammans med Carte d’Or vanilj och valnötskärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.