Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och rödbetscupcakes

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Saftiga, fiberrika och krämiga med lite hackade valnötter i mitten. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala och riv rödbetorna grovt. Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt olja, filmjölk och rödbetor. Blanda ihop vetemjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och grovt hackade valnötter och vänd ner detta i smeten.
  3. Fördela smeten i cupcake- formar placerade i en muffinsform och grädad dem i ugnen i ca 25 minuter. Ta ut dem och låt svalna.
  4. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och cream cheese krämigt. Spritsa ut glasyren över kakorna och dekorera med strössel eller en valnöt på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.