Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Blir så mört med en annorlunda smakbrytning och SÅSEN!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, finriven choklad, salt och svartpeppar efter smak i en plastpåse. Dela lövbiffskivorna i mindre bitar, lägg ner dem i påsen med chokladblandningen, tillslut påsen och skaka den så att köttbitarna täcks. Bryn smöret i en stor stekpanna, skaka av köttbitarna i påsen och lägg i dem i stekpannan. Fräs dem under omrörning så att de får en fin stekyta. Ta upp köttet ur pannan och håll det varmt. Vispa ur pannan med 1 dl vatten, red av och smaksätt med resten av innehållet i chokladpåsen och tillsätt vispgrädden. Koka ihop ett par minuter. Servera med potatisgratäng, pressad potatis eller något annat som låter all sås sugas upp och gott grönt beroende på säsong

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.