Chokladbisivier

Underbara och lättgjorda chokladbiskvier som imponerar!

Chokladbisivier
Källa: Egentagen bild
Uppladdad av: MillionDollarBaby
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

Botten:
150 g mandelmassa
½ dl socker
1 äggvita

Fyllning:
125 g smör, rumstemperat
1 dl florsocker
3 msk kakao

Garnering:
200 g choklad
25 g kokosfett/matolja

Betyg (4 röster)
Visningar:
5033
Sparat:
380

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader.
Riv mandelmassan med fint rivjärn. Rör ihop mandelmassa, socker och äggvita till en smet.
Spritsa eller klicka ut smeten till små kakor på bakplåtspapper – ca 3 cm i diameter.
Grädda biskvibottnarna mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt dem svala något innan de lossas från pappret.

Vispa ihop smör, florsocker och kakao. Det ska bli fluffigt, så använd elvisp.
Spritsa eller bred ut krämen på biskviernas undersida. Ställ in i kylskåp ett tag så att de blir kalla.

Smält choklad och kokosfett/matolja. Doppa biskvierna i chokladen och låt dem stelna i kylskåp. För att få ett tjockare chokladtäcke kan man doppa två gånger.

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.