Jag ersatte margarinet helt med jordnötssmör vilket gjorde att de inte får samma fasta konsistens som vanliga chokladbollar. Vill man ha det så kan man ju ersätta lite av jordnötssmöret med vanligt mjölkfritt margarin. Som ursäkt för att få trycka i mig så många som möjligt, testade jag mig även fram vilket de var godast att rulla i. Tyckte att det behövdes lite knaster i munnen och därför gick kokosen bort. Pärlsocker blev för sött men chokladströssel var perfekt!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Kanongoda! Men jag uteslöt jornötterna och bytte bara ut margarin mot jodnötssmör. Synd att ingen annan än jag i familjen hann smaka!
Låter helt kanon! Har nämligen problem att hitta bra margarin här i japan. har provat massa olika men det blir inte gott. ska defenitivt prova detta!