Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbräck med karamellkross

 
Skriv ut

Färgglatt. Chokladbräck är lätt fixat och du kan smaksätta den med exempelvis nötter, torkade bär, kryddor eller som här- med vackert karamellkross.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa karamellerna.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i mikron, vit för sig och mörk för sig. Häll chokladsorterna på varsitt smörpapper och bred ut chokladen så att den är ett par mm tjock.
  3. Strö över karamellkross och låt stelna i rumstemperatur. Bryt chokladkakan i bitar och lägg i fina cellofanpåsar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.