Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbrownies med kokos

 
  • Serverar: 20-24 portioner
Skriv ut

Himmelskt goda brownierutor fyllda med mörk choklad och kokos. Glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från plattan och låt den grovhackade chokladen smälta i smöret. Blanda socker, bakpulver, salt och mjölmix. Rör ner det tillsammans med äggen, kakao och riven kokos. Blanda allt till en slät smet.
  3. Häll smeten i en långpanna, ca 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan mitt i ugnen i 20-23 minuter. Låt den svalna i formen.
  4. Pudra över florsocker innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.