Härliga brownies med smak av choklad och cheesecake. Extra festliga blir de serverade med en klick polkagrisgrädde.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret. Hacka chokladen och låt den smälta i smöret. Vispa ihop flor- och vaniljsocker med äggen. Häll blandningen i chokladsmöret. Vänd försiktigt ner mjölet.
- Rör färskost, vaniljsocker, florsocker och ägg till en jämn smet. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna ca 25c35 cm.
- Fördela chokladsmeten i formen. Häll färskostsmeten över, mixa de två olika smeterna försiktigt med en sked. Grädda kakan mitt i ugnen i 35-40 minuter. Låt svalna i formen. Skär i bitar.
- Krossa polkagrisarna till strössel storlek. Vispa grädden och blanda den sedan med polkakrosset.
- Servera grädden till rutorna.
Publicerat den
20 mars 2013
Liknande recept
Skriv kommentar