Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbrownies med polkagrisgrädde

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Härliga brownies med smak av choklad och cheesecake. Extra festliga blir de serverade med en klick polkagrisgrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret. Hacka chokladen och låt den smälta i smöret. Vispa ihop flor- och vaniljsocker med äggen. Häll blandningen i chokladsmöret. Vänd försiktigt ner mjölet.
  3. Rör färskost, vaniljsocker, florsocker och ägg till en jämn smet. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna ca 25c35 cm.
  4. Fördela chokladsmeten i formen. Häll färskostsmeten över, mixa de två olika smeterna försiktigt med en sked. Grädda kakan mitt i ugnen i 35-40 minuter. Låt svalna i formen. Skär i bitar.
  5. Krossa polkagrisarna till strössel storlek. Vispa grädden och blanda den sedan med polkakrosset.
  6. Servera grädden till rutorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.