Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbrulé med aprikoser

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Lite ovanlig brulé men ack så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och mjölk. Smält chokladen i gräddblandningen. Vispa ner äggulorna. Smaksätt med vaniljsocker.
  2. Lägg aprikoshalvorna i en smord ugnssäker form. Häll över smeten och grädda i 150° ca 40 minuter tills brulén blivit fast i konsistensen. Låt kallna och ställ i kylen över natten.
  3. Före serveringen strös farinsockret över. Sätt formen under grillelementet i ugnen ca 1 minut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.